• Antislip producten
  • Levering: 2 tot 3 werkdagen
  • antisliptape en waarschuwingsstickers - antislipstrips voor trappen

Over ons

Wij zijn een professionele leverancier voor kleine en grote projecten binnen antislipvloeren, markeringsruimtes in magazijnen en productie. Wij streven ernaar om betere omstandigheden te garanderen voor werknemers in productiefaciliteiten, magazijnen en andere werkplekken. Met onze antisliptape of vloermarkeringstape kunt u helpen om plekken zichtbaar te maken en ongelukken op het werk of thuis te voorkomen.

Wij bezorgen professioneel via GLS of Postnl.

Alle pakketten worden geleverd met een trackingnummer voor uw zending. (Levertijd: 2 tot 4 werkdagen)

Productie van antisliptape.

Voor bedrijven kunnen wij bestellingen maken op basis van kleuren, afmetingen en maten

 

Antislip (R9) waarschuwingsstickers. Omtrek 40 cm

Antislipstickers met waarschuwingsborden

Wij hebben jarenlange ervaring met antislipoplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Fendhof.nl richt zich op het vergroten van de arbeidsveiligheid op de meeste soorten werkplekken. Daarom hebben wij gerichte producten die kunnen helpen bij het voorkomen van uitglij- en valongevallen, maar ook transportongevallen in magazijn- en productieruimtes. Kies de volgende keer dat u winkelt voor onze antislipoplossingen

Leveringsinformatie

Al onze leveringen worden geleverd met track & trace-informatie voor e-mails. Wij leveren binnen 2 tot 4 werkdagen. (Vergeet niet uw spamfilter te controleren op melding van bezorging)

Antislipoplossingen

Valongevallen kunnen ernstige verwondingen veroorzaken, vooral wanneer ze plaatsvinden op gladde oppervlakken zoals terrassen, trappen of vloeren. Het is daarom van cruciaal belang om proactieve maatregelen te nemen om deze ongelukken te voorkomen. Een effectieve manier om dit te doen, is door gebruik te maken van antislipstrips, speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik.

Het voorkomen van valongevallen is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van individuen, maar het heeft ook bredere implicaties voor de gemeenschap en de samenleving als geheel. Hier zijn enkele redenen waarom het voorkomen van valongevallen een prioriteit zou moeten zijn:

1. **Bescherming van de volksgezondheid:** Valongevallen kunnen leiden tot ernstige verwondingen zoals botbreuken, hoofdletsel en rugletsel. Door het implementeren van preventieve maatregelen, zoals antislipstrips, kunnen we de volksgezondheid beschermen en onnodig leed voorkomen.

2. **Kostenbesparing:** Valongevallen kunnen leiden tot hoge medische kosten, zowel voor individuen als voor de samenleving als geheel. Door het voorkomen van deze ongelukken kunnen we de gezondheidszorgkosten verlagen en middelen efficiënter gebruiken.

3. **Behoud van mobiliteit en onafhankelijkheid:** Voor veel mensen kunnen valongevallen leiden tot langdurige of permanente mobiliteitsproblemen. Door valongevallen te voorkomen, kunnen we de mobiliteit en onafhankelijkheid van mensen behouden, waardoor ze actief kunnen blijven deelnemen aan het dagelijks leven.

4. **Verbetering van de levenskwaliteit:** Valongevallen kunnen leiden tot angst en onzekerheid bij mensen, vooral bij ouderen. Door veilige omgevingen te creëren met behulp van antislipstrips, kunnen we de gemoedsrust vergroten en de algehele kwaliteit van leven verbeteren.

5. **Maatschappelijke verantwoordelijkheid:** Het voorkomen van valongevallen is een gedeelde verantwoordelijkheid van individuen, organisaties en de samenleving als geheel. Door samen te werken en preventieve maatregelen te nemen, kunnen we een veiligere omgeving creëren voor iedereen.

Kortom, het voorkomen van valongevallen is van vitaal belang voor de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van individuen en gemeenschappen. Door het gebruik van antislipstrips en andere preventieve maatregelen kunnen we een significante impact hebben op het verminderen van valongevallen en het creëren van veiligere omgevingen voor iedereen. Fendhof.de